... múzeumi mindennapokról mindenkinek

2011. május 10., kedd

ez is, az is

Most már aztán tényleg lassan lecseng ez a fesztiválmánia, csak még gyorsan elmondom, hol láthatja, miről maradt le az, aki hétvégén nem jött el: például itt.

És, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, van újabb programajánlatunk:

Két helyszínen nyílik tárlat a 20 éves fennállását ünneplő GébArt nemzetközi művésztelep gyűjteményéből május 13-án, pénteken.
A Göcseji Múzeumban kiállított kollekciót 16 órakor méltatja Wehner Tibor, míg a Gönczi Galériában látható alkotásokat 18 órakor elemzi P. Szabó Ernő. A múzeumban Gyutai Csaba polgármester, a galériában dr. Gyimesi Endre miniszteri biztos mond köszöntőt. Közreműködik a Tapasztalt ecsetek zenekar (Kopasz Tamás, Szurcsik József, Wahorn András).
Ugyanaznap, de nem Zalaegerszegen, hanem Keszthelyen ez lesz. Aranyhíd.
B A L A T O N.
Egyébként megnyitóra járni praktikus, lehet látni sok érdekes embert, és megtekinthető minden kiállítás ingyér'. Ha már más motiváció nincs, bár ez ronda dolog, ilyet mondanom nekem nem szabadna, de van ez a szemlélet, hogy a kisebb rossz jó, mint a nagyobb (vö. az emberek egyáltalán nem járnak el sehova, mert nincs pénzük, annál sokkal jobb, hogy legalább ilyenkor van alkalom látni klassz dolgokat.)Szerintem.
És az Olvasók szerint? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése